Kreativ innesäljare - Stockholm

Vill du arbeta med produkter och lösningar som gör skillnad för vår miljö och skapa attraktiva arbetsmiljöer så har du chansen nu! Som innesäljare hos RP kommer du arbeta mycket med lösningsorienterad försäljning och hela koncept som du själv ansvarar för. Dina kunder är företag och organisationer över hela Sverige.

Det är viktigt för oss på RP att du är en i gruppen. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du ska vara förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ - har lätt för att hitta lösningar för kundens behov. Du har gärna erfarenhet från lösningsorienterad försäljning där du ansvarat för behovsanalysen, tagit fram en lösning och med det skapat ett mervärde för din kund.

Vi söker dig som:

·         Omtänksam

·         Har gärna har arbetat med lösningsorienterad försäljning innan.

·         Har ett stort intresse för miljö och inredning.

·         Är organiserad, strukturerad och kan ta eget initiativ

·         Gillar utmaningar

Vi erbjuder:

·         Arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor som bryr sig.

·         Ett arbete i ett spännande bolag som är i stark utveckling.

·         Vi vill att du ska lyckas tillsammans med oss.

·         Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill utvecklas med ditt arbete.

Arbetsplatsen är på Kvarnholmen i Nacka, Stockholm. Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning med start våren / sommar 2019.

Skicka ett personligt brev med CV till jobb@rp.se

Vi på RP löser möbelproblem. Det är kärnan i vår verksamhet – och precis det vi har gjort, varje dag i 15 år.

RP startades 2004 med ambitionen att minska slöseriet i företag och organisationer. Vår affärsidé är att omfördela inventarier i syfte att gynna uppdragsgivarens ekonomi och vår miljö.

Att effektivt nyttja befintliga resurser inom företag och organisationer gör mycket för miljön. Det är där vi på RP kommer in i bilden. Med oss som samarbetspartner får företag och organisationer en tydlig överblick av befintliga resurser inom den egna organisationen. Ofta sker det genom att inventarier katalogiseras i vår databas. 

Resultatet blir att inventarier kan omfördelas och utnyttjas effektivt alternativt omsättas till kapital.